Overkapping laten plaatsen

Bent u bezig met het aanleggen van een nieuwe tuin en wilt u meteen een overkapping laten plaatsen? Laat dit dan uitvoeren door bouw- en timmerbedrijf Mario Theeuwen in Wanssum. Omdat wij gespecialiseerd zijn in timmerwerk, en dan ook het niet-standaard timmerwerk, zijn wij de perfecte partij voor het realiseren van (houten) bouwwerken in uw tuin. Dus als u een overkapping wil laten plaatsen, kies dan voor de échte specialist.

Neem contact met ons opEen overkapping laten plaatsen kan overal in Wanssum

Bij het laten plaatsen van een overkapping denkt u wellicht aan een overkapping waaronder u op een beschutte plaats kunt genieten van lange zomeravonden. Maar een overkapping kan ook meer verschillende doeleinden hebben. Denk bijvoorbeeld aan een carport, waaronder u uw auto of caravan veilig kunt parkeren. Zo wordt deze beschermd tegen de ergste weersinvloeden.Waar laat u een overkapping plaatsen?

Weet u al waar u een overkapping wilt laten plaatsen in uw vernieuwde tuin? Deel uw plannen met ons, dan zullen wij deze realiseren. Hierbij voorzien wij u uiteraard van persoonlijk advies. Daarna gaan we aan de slag met de bouwwerkzaamheden. Plan een adviesgesprek met ons in via 0478 531 799. Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van een advies op basis van uw wensen en eisen.    Mario Theeuwen Bouw- en Timmerbedrijf

    Neem contact op 0478 531799