Wilt u een nieuwbouw woning laten bouwen

Of heeft u een ander nieuwbouw project? Er zijn veel werkzaamheden die u beter kunt uitbesteden aan een Mario Theeuwen. Wij brengen uw gehele nieuwbouw project in kaart en stellen vooraf een kostenplaatje op. Mario Theeuwen zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Nieuwbouw door Mario Theeuwen

Voor ieder nieuwbouw project heeft Mario Theeuwen een passende oplossing. Wij zijn zowel actief op de particuliere- als zakelijke markt. Klanttevredenheid is bij ons prioriteit nummer één en daarom betrekken wij onze klanten zoveel mogelijk bij het project.


Neem contact met ons op


Elke aanbouw of serre is door ons te realiseren. Een garage, berging of een tuinhuisje; u krijgt meteen meer bergruimte. Of u nu kiest voor hout of metselwerk: het wordt door ons vakkundig afgeleverd.


Neem contact met ons opUw oude of verouderde huis weer nieuw leven in blazen? We denken graag met u mee. We laten de oude glorie weer herrijzen met de wensen van de huidige tijd.


Neem contact met ons op


Een terrasoverkapping of carport: het is erg functioneel en geeft uw huis meteen een geheel andere uitstraling. We kunnen u hier uitgebreid in adviseren.


Neem contact met ons opUw tegelwerk wordt met zorg aangebracht.
Of dit nu een nieuwe badkamer betreft of een tegelvloer.
We verzorgen ook de randtegels bij uw zwembad.


Neem contact met ons op


Door een dakkapel te plaatsen wordt een kamer meteen een stuk praktischer.
De verbouwing is dan relatief klein, maar de ruimte meteen een stuk groter. Hierdoor is de ruimte beter te benutten.


Neem contact met ons opSpeciaal timmerwerk is een zeer ruim begrip. Hierbij kunt u denken aan: een inbouwkast, lambrisering, koven, winkel/kantoor inrichting, speciale tafels of een speciale voordeur: het is allemaal te maken door ons.
Op de foto (links) ziet u een ronde voordeur.
Het idee is van u afkomstig, het denkwerk en de uitvoering is voor ons.


Neem contact met ons op


Bij renovatie dient vaak oud metselwerk bijgemaakt te worden in dezelfde stijl. Dit dient vakkundig te gebeuren daar anders een huis cq. gebouw er niet mooier op wordt.


Neem contact met ons opEen zwembad in uw tuin. Wij kunnen dit voor u maken in elk model cq. afmeting. Om het zwembad mooi af te werken kan gekozen worden voor randtegels.
Bij het realiseren van zwembaden werken wij samen met een zwembadspecialist.
Speciale wensen voor terrassen wij denken graag met u mee. Op deze manier is uw huis compleet afgewerkt


Neem contact met ons op


Bent u zelf aan het klussen of verbouwen?
Heeft u zand cq bouwmaterialen nodig? Wij kunnen overal voor zorgen.


Neem contact met ons opMario Theeuwen Bouw- en Timmerbedrijf

Neem contact op 0478 531799